KORG USB-MIDI

Re: KORG USB-MIDI

Postby solar3D » 11 Jun 2014, 13:01

Hi Phil,

is this new test version also supposed to fix the Unitor issue?

Thanks,
Joerg
solar3D
 
Posts: 10
Joined: 23 May 2014, 19:51

Re: KORG USB-MIDI

Postby CopperPhil » 11 Jun 2014, 13:54

Hi Joerg,

I don't know since I have no clue about what is causing the Unitor issue... But maybe...

You can try the Mac version above, and here are the links for Windows:

Win: https://dl.dropboxusercontent.com/u/215 ... %29%5D.exe
XP32: https://dl.dropboxusercontent.com/u/215 ... %29%5D.exe
CopperPhil
 
Posts: 471
Joined: 30 Mar 2011, 15:02
Location: Brussels

Re: KORG USB-MIDI

Postby solar3D » 11 Jun 2014, 14:34

Hi Phil,

I'll try the Mac version later on today.

If the problem still exists, please let me know whatever I could provide
to fix it. Maybe there are some log files telling you more?

Don't you think the massive amount of Midi messages when starting up the Unitor8 may
cause CL to remove the device because it misinterprets it to be a loop?

Previous versions of CL (Version: V1.3 build 1 if my brain serves me well) didn't show that behavior and
just worked very well, except for the snapshot saving issue.

Joerg
solar3D
 
Posts: 10
Joined: 23 May 2014, 19:51

Re: KORG USB-MIDI

Postby solar3D » 11 Jun 2014, 17:01

Hi Phil,

happy to report that the new approach does the trick!

Haven't tested with Windows (Unitor8 is MAC) but at the first gland - all good.

Thanks!
Joerg
solar3D
 
Posts: 10
Joined: 23 May 2014, 19:51

Re: KORG USB-MIDI

Postby CopperPhil » 11 Jun 2014, 17:04

Really??? well, I'm curious... does the Unitor port name contain some special character? I mean non alphanumeric characters.
CopperPhil
 
Posts: 471
Joined: 30 Mar 2011, 15:02
Location: Brussels

Re: KORG USB-MIDI

Postby solar3D » 11 Jun 2014, 17:09

See attached screenshot...

Best
Joerg
Attachments
Bildschirmfoto 2014-06-11 um 17.11.29.png
solar3D
 
Posts: 10
Joined: 23 May 2014, 19:51

Previous

Return to Bug report

cron